Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) som er nødvendige for driften av dette nettstedet. Vi bruker ytterligere informasjonskapsler til å støtte valgfrie funksjoner på nettstedet eller samle inn anonym bruksstatistikk, slik at dette nettstedet kan forbedres. Mer informasjon

Vi er her
for
deg

Til alle Animas insulinpumpebrukere,

Som Animas nylig har annonsert, vil de slutte å selge insulinpumper og avslutte sin virksomhet i Europa. For å sikre god støtte til brukere av Animas sine diabetesprodukter, henviser Animas globalt sine pumpebrukere til Medtronic.

I Norge fortsetter Animas-brukere å kontakte eksisterende leverandør for tilbehør og service av eksisterende pumper. Valget av diabetesbehandling vil som før foregå i samråd med diabetesteamet, men faller valget på en Medtronic MiniMed 640G insulinpumpe vil vi i Medtronic selvsagt være der for deg.

For mer informasjon om MiniMed 640G-systemet med SmartGuard, besøk www.medtronic-diabetes.no.

Fortsett diabetesbehandlingen med Medtronic

Brukere av Animas-pumpen kommer ikke til å merke noen forandringer i den nærmeste fremtid og brukerne vil fortsett å være i kontakt med seksjon for behandlingshjelpemidler ved lokalt sykehus. Diabetesteamet vil være det samme.

Informasjon om løsningene fra Medtronic Diabetes
Finn mer informasjon
Svar på vanlige spørsmål
Finn mer informasjon